REČ UREDNIKA: Nismo Zapad, ali ništa novo

Svaka dva meseca pokušam da kažem nešto duhovito o tome šta se dešavalo, ili se dešava, ili će se dešavati ovde, na digitalnim stranicama Emitora. Po pravilu ostane na pokušaju.

Kod nas sve po starom. A vi, kako ste?

Na žalost ili na sreću, nastavljamo otprilike onako kako smo i započeli sve ovo. Voleo bih u ovom periodu promena na ličnom planu <ispovest> napustio glamurozan posao u medijima radi glamuroznog posla u IT sektoru; objavio knjigu koja je sa visokog mesta ocenjena kao „relativno pristojna“ </ispovest> da mogu da obećam nekakvo prijatno iznenađenje, ali, budimo realni, i zadovoljimo se obećanjem da neće biti tragičnih razočaranja.

Iskoristiću ovu priliku da vas podsetim na konkurs za Anomaliju 3 – ima još sasvim dovoljno vremena za nešto.

Do sledećeg puta, čitajte nas ovde ili nas posetite na nekoj od tribina u Domu omladine Beograda (tu smo svakog ponedeljka od 19h).

Miloš Petrik, urednik

Print Friendly, PDF & Email

Komentari

  1. Je li tajna i sme li se znati kakav je do sada odziv na konkurs A3? Ja evo spremam jednu priču – pri kraju je – a o drugoj samo maštam. Ono što me u vezi druge priče baca u razmišljanje je: hoće li se i na A3 čekati nekoliko godina? Ako hoće – ne bih voleo da mi dve priče budu vezane i stalno u fazi „čekanja“. Ko zna, možda bi se u tim godinama, nekim čudom, pu-pu-pu (zapljucnu on demone i ale), otvorio još neki konkurs, pojavio još neki lakoumi izdavač. Ko zna – možda čak bude pokrenut i časopis posvećen fantastičnoj književnosti, stranoj i domaćoj, nešto poput legendarnog Alefa. Ko zna? Ja nemam pojma. Ako neko zna neka javi.

    • Do sada je stiglo dvadesetak priča, što je uobičajeno. Najveći broj stigne pred kraj konkursa. Urednik nas uverava da se na objavljivanje neće (ponovo) čekati godinama.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *