ФАНТАСТИЧНА ЧИТАОНИЦА #54: Sudden Appearance of Hope

When

29/01/2018    
19:00 - 20:00

Where

Dom Omladine
Makedonska 22, Beograd

Event Type

Многи маштају о невидљивости или умећу проласка кроз зидове и другим способностима које би нам олакшале сиву економску свакодневницу. Способностима које се могу укључити или искључити по потреби. Али, шта би се догодило када би нам стално била укључена та способност? Да ли она тада постаје клетва?
Хоуп Арден не пролази кроз зидове, није невидљива, њу само сви заборављају. Када су у питању цариници или полиција то и није тако лоше, али пријатељи и породица?
Роман „Sudden Appearance of Hope“, добитник овогодишње World Fantasy награде прати сналажење и несналажење Хоуп Арден у узбудљивом трилеру који нас води од сјаја и луксуза Дубаија до опскурних швајцарских селендри за које скоро нико никад није чуо.
Списатељица Клер Норт (псеудоним Катарине Веб за СФ) је једна од оних ретких зверки, повратника у читаоницу. Око њеног романа „Првих петнаест живота Харија Августа“ мишљења су била подељена а остаје да се види да ли ћемо се око овог дела сложити да је награду заслужило или ћемо га, попут његове протагонисткиње, убрзо заборавити.
Модератор: Бојан Бутковић

Print Friendly, PDF & Email

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *