Да ли после „Контакта“ следи „Долазак“?

When

26/12/2016    
19:00 - 20:45

Where

Dom Omladine
Makedonska 22, Beograd

Event Type

У ери суперхеројских блокбастера „тиши“ научнофантастични филмови често не добију у биоскопу гледаност коју заслужују, али живот настављају на малим екранима и честим ТВ приказивањима. Таква је неретко судбина и високо- и нискобуџетних наслова који се ослањају на причу и ликове више него на визуелни спектакл („Месец“, „Потомци“, „Контакт“, Нетфликсов „ARQ“, „Дони Дарко“, „Прајмер“, „Пи“… — много их је).

Немамо још увек гледаност за „Долазак“ који дефинитивно спада у вољени нам „тихи СФ“ и  свакако му желимо све најбоље и на благајнама. Филм је режирао Денис Вилнев, а главне улоге тумаче Ејми Адамс, Џереми Ренер и Форест Витакер. У питању је екранизација приче Теда Ћанга „Приче твог живота“, коју је код нас у истоименој збирци обавила „Бука“.

Више ванземаљских летелица се појавило на различитим локацијама широм света. Америчка војска регрутује докторку Луиз Бенкс (Ејми Адамс), најбољег лингвисту на свету, да уз помоћ физичара Донелија (Џереми Ренер) открије да ли  посетиоци представљају претњу човечанству…

Учествују: Павле Павичић, Жарко Милићевић,…

Print Friendly, PDF & Email

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *