REČ UREDNIKA: Prvi rođendan

Tradicija je čudna stvar. Otkako je, pre tačno godinu dana, pokrenut emitor.rs, tradicionalno sam se obraćao vama, mirijadnom čitalaštvu, otprilike svaka dva meseca sa nečim zanimljivim, inteligentnim i duhov- pa, dobro, s nečim već. Ovoga puta ću vas poštedeti, i biću kratak.

Emitor.rs je, zapravo, pokrenut pre nešto više od godinu dana, rano u septembru 2014. godine, ali trebala su nam dva meseca da se stavimo u pogon. I, eto, ovo je ono što smo proizveli. Na moje veliko iznenađenje, nismo obeshrabreni, pa, životom, i nastavićemo i dalje sa pokušajima da vas obavestimo i zabavimo.

Društvo ljubitelja fantastike „Lazar Komarčić” nastaviće sa redovnim aktivnostima i u novembru i decembru, međutim najvažnija stvar kojom ćemo se baviti u nastupajućim nedeljama je BeoKon, koji ovoga puta suorganizujemo sa drugaricama i drugovima iz Udruženja „Sakurabana”. Njih ste već imali prilike da čitate na ovim digitalnim stranama, a imaćete prilike i da ih čitate još. Dopadaju nam se, uprkos donekle dubioznom ukusu.

Meni još ostaje da se na nesebičnom jednogodišnjem ropstvu zahvalim Bojanu, Milošu, Žarku, Ivani, Sanji, Filipu, Miljanu i Tijani, koji su svi tu od početka; naravno i nešto kanije pridošlima Relji i Nenadu. Ne zaboravljam ni programera i dizjnera sajta Stefana, koji je tu od pre početka, logično, niti Anu Omi, koja nije član redakcije, ali doprinosi umetnošću i tekstom od prvog dana, naravno ni mnoge druge koji su svojim doprinosima obogatili vaše čitalačko iskustvo.

O tradicionalnom prazniku Bundevdanu, dakle, želim nam srećan prvi rođendan, i da dočekamo makar sledeći.

Miloš Petrik, urednik

Print Friendly, PDF & Email

Jedan komentar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *