Emitor je umro, živeo Emitor.rs!

Prvo, da vas umirim: nijedna komponenta ovog naslova nije istinita.

Za početak, Emitor, kao glasilo Društva ljubitelja fantastike „Lazar Komarčić“ nastavlja svoj život, i to na Internetu. Ovde će zainteresovani moći da se napoje svežom (i metaforičnom) vodom sa izvora ljubiteljstva fantastike lakše nego su mogli do sada. Očekujemo da ćemo se digitalnim izdanjem više približiti ispunjenju potrebe ljubitelja fantastike svih vrsta da budu obavešteni na jedan potpuniji način o svim događajima, pojavama i dešavanjima vezanim za scenu.

Zakoračili smo, konačno, u svetlu digitalnu budućnost!

Prerano je, naravno, za oproštaj od klasičnog Emitora znanog svima, Emitora baziranog na seči drveća: Društvo ljubitelja fantastike „Lazar Komarčić“ nastaviće sa sporadničnim objavljivanjem papirnatog Emitora. U njemu će se naći izbor materijala iz elektronskog izdanja, kao i originalan sadžaj, nedostupan drugde.

Zatim, teško se može reći da Emitor.rs živi; odnosno, da živi na način na koji bi se to od njega očekivalo. Pozivamo sve zainteresovane da svojim radom doprinesu bogatstvu sadržaja koji ovaj Emitor u novom ruhu može da ponudi. O uslovima i načinu na koji vi (vi, vi, vas gledam) možete da postanete povremeni ili stalni saradnik Emitora možete se obavestiti ovde.

Za sada ovoliko, čujemo se. Brže i redovnije nego ikada do sada.

Miloš Petrik, urednik

Print Friendly, PDF & Email

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *