Kraj sezone – reč urednika

Završi se i ova sezona tribinskog programa Drušva Lazar Komarčić“. I to se završi na tradicionalan način: Velikim fantastičkim kvizom, ali sa iznenađujućim obrtom: nije pobedio Pavle Zelić! Posle nešto manje brutalnog pisanog upitnika nego što smo navikli, pristupilo se finalu, u kojem je troje vrlih finalista odgovaralo na pitanja iz oblasti filma fantastike. Treće mesto zasluženo je zauzeo Andrej Bjelaković, drugoga se pošteno dočepala Sofija Vuković, dok se ja mogu skromno pohvaliti prvim. Oni među vama koji nisu stigli da nam se pridružite uživo, prva četiri bloka pitanja dostupna su ovde. Odgovore ćemo objaviti naknadno.

Vrli finalisti Andrej Bjelaković, Miloš Petrik, i Sofija Vuković

Vrli finalisti Andrej Bjelaković, Miloš Petrik, i Sofija Vuković

Sa ovom počašću, međutim, dolazi i ozbiljna odgovornost, kao u Spajdermenu: odgovornost za sledeći Veliki kviz. Sa zadovoljstvom obaveštavam zainteresovane da je sastavljanje pitanja počelo već jutros.

U julu i avgustu tribina neće biti, ali nismo vas zaboravili: u najbližoj budućnosti očekuju vas predlozi za čitanje na plaži (a skoro smo sigurni da se može čitati i van plaže), nove recenzije, priče, strip, i izveštaji sa događaja. Ako želite da doprinesete, podsećamo na stalno otvoren konkurs za autorske doprinose.  Nastavite da nas pratite!

Miloš Petrik, urednik

fotografija: Marija Marković

Print Friendly, PDF & Email

Jedan komentar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *